Oftalmologie pediatrica

Posted Posted by admin in Fără categorie     Comments 6 comments
mart.
8

Oftalmologie pediatrica in Bacau!

Studiile arata ca unul din cinci copii are probleme cu vederea. Iar orice afectiune a vederii copilului dumneavoastra cu cat este descoperita mai devreme, cu atat cresc mai mult sansele de recuperare, in caz contrar putandu-se ajunge la efecte iremediabile, precum ambliopia.

La Optic Plus, copiii beneficiaza de consultatii oferite de un medic oftalmolog specialist pediatru, astfel incat acestea sa decurga intr-un mod cat mai confortabil si placut pentru copii, rezultatele sa fie cat mai precise, parintilor oferindu-li-se consiliere intr-un mod cat mai profesional pentru solutionarea oricarei probleme legate de vederea copiilor.

Va rugam sa folositi datele din meniul de contact pentru a va putea face o programare, fiind astfel cu un pas mai aproape de linistea  legata de ochii micutilor   dumneavoastra!

6 Comments to “Oftalmologie pediatrica”

 • dioptria -2 cat de grava este si cum se poate trata?multumesc

  • Miopia se clasifica astfel:
   – pana in -3 dioptrii: miopie mica
   – intre -3 si -6 dioptrii : miopie medie
   – intre -6 si -12 miopie forte

   Dumneavoastra aveti o miopie mica, deci nu este nimic grav. Insa, miopia nu se trateaza, dar puteti corecta aceasta problema purtand ochelari sau lentile de contact. Dupa varsta de 20-22 de ani, puteti totusi opta pentru o operatie de reducere a dioptriilor. O zi buna!

 • Am o fetita de 3 luni si ii lacrimeaza ochisorul drept. Dupa nastere a avut o pata rosie pe albul ochiului. Din ce cauza si cum se poate trata?
  Multumesc!

  • Buna ziua! Imi pare rau ca va raspundem asa de tarziu, insa in conditiile in care nu ati facut un control oftalmologic fetitei astfel incat vedeti care este problema, va invitam la o consultatie oftalmologica la cabinetul nostru, deoarece nu se poate pune un diagnostic fara a vedea exact despre ce este vorba! O zi buna!

 • Buna! As dori sa stiu daca, cabinetul oftalmologic este vis a vis de mcdonalds. Multumesc!

  • Buna ziua! Da, acolo este unul din cabinetele noastre!